Utmattande livsstil

Det är sant att ironi existerar. Aldrig förr har jag haft så mycket att göra, med så många olika komponenter och delar som skall höra ihop med varandra. bild-852Stressfaktorn under marsmånad kommer vara extrem. Det har jag vetat om sedan årskiftet. Så vad händer? Förra veckan en illa maginfluensa. Idag har jag insjuknat i något som liknar halsfluss. Det ironiska i sammanhanget är väl att jag om någon borde veta kopplingen och se riskerna i de senaste två månadernas livsstil? För att vara en person med fördjupade studier inom livsstilssjukdomar så som utmattning så är det ironiskt att jag inte förstått hur jag lekt med elden ett tag… Det är dags att omvärdera och omprioritera. Dags att lära sig att göra en sak i taget. Annars går det illa… Skärpning fru Callenberg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s