Bättre lägga skammen åt sidan och ge vännerna vad de förtjänar. Ett fint tackkort… ÄNTLIGEN!!!!

Bättre sent än aldrig heter det. Bättre stå ut med skammen och resa sig ur ettikettsdiket. Bättre att äntligen få tummen ur och skicka ut lite tackkort! Nu är det dryga halvåret sedan vi gifte oss och nu är det dags att sätta samman det lilla tackkortet. Hur svårt kan det vara? ja, tydligen alldeles för svårt för här finns det någon som inte nöjer sig med det lilla… Möjligtvis är det därför som det aldrig blivit klart. Nu har jag tagit tag i skammen och lagt kvällen på redigering och design. Snart så…

dsc_0315_2

Förhoppningsvis har våra vänner inte gett upp hoppet om vår glädje och tacksamhet. Förhoppningsvis känner de mig… Alldeles för väl dessvärre.

Det är fint att minnas tillbaka på dagen. En fantastiskt dag. Det regnade flera dagar innan. Som det regnade! Det upphörde ett par timmar innan vigseln. Satte igång igen 5 på natten, när gästerna for hem… Undrar om det inte var mamma som var med…. Jag tror det. Välsignat!

dsc_0359_2dsc_0580_2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s