Post ekgolv: Ask skagen

En tillfredsställelse. Nu lever vi som om vi vore en familj som älskar husvagnslivet! I vårt vardagsrum har vi allt: helaBild 1112 matsalsmöblemanget, soffa, fotöljer, arbetsplats, hela köksinventariet i kartonger, hallens alla möbler, kyl/frysen och serviser staplade på varandra. Spisen har vi slängt ut tillsammans med alla skåpluckor och skåphyllor. Köket är redo för demolering!

Men var tog hantverkarna vägen? Ja dom sa upp sig i förra veckan och nya lyser med sin frånvaro. Trots rotavdragets förändring från den 1 juli, då det blir upp till dem att ordna med skatten, så är det inget hammarljud i vårt tomma kök. Förhoppningsvis kommer de… vi har tilltro till att de är redo att ta sig ann en härlig utmaning. För köket kommer bli: fabulous!

Idag har vi i alla fall ett nytt golv inhandlat! Ask Skagen, ett vitoljat vackert askgolv med fin karaktär, ligger i hallen i staplar och bara väntar på att ta den plats som vårt slitna ekgolv besitter. Just nu kan vi se och ta på metamorphen. Ett kök och ett liv i förvandling. Förväntansfullt. och ja: tillfredsställande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s