Renovering, hunger och systrar i nöd

Sitter här i dammet från väggar och golv och väntar på att gubben skall komma med skeppning från IKEA. Kom knappt in hit till dotterns dator. Än värre är det om man kikar in i vardagsrummet. Det är inget för en gravid i 23 veckan att pressa sig igenom. Idag finns ingenting på våra väggar i hall och kök, förutom spackel och gammal tapet. Grymt nöjd dock – det kommer bli super fint! Om ett par dagar ska det hela börja ta form.

Sitter och väntar på att få åka iväg till Malingsbo med dotter. Ska bli gott att se gården igen och super härligt att få krama om min lilla syster. Vill krama om både henne och storasyrran. Dom är de finaste och ömmaste kvinnor! Älskar 1040!!!

Hungern börjar ta ut sin rätt. I ett kök utan inventarier och med ett kylskåp sm ekar tomt, få finns det inte mycket mer för Ebba och jag att göra än att vänta på att få sätta oss i bilen mot närmaste korvmojje!

Dagens visdomsspaning: gråtande barn mår bäst av att hållas stadigt i en famn. Då somnar de snart. Åtminstone andas det trösterrikt lugnt efter en stund. Min spaning är att det gäller det samma för vuxna…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s