Livets gåta

Min mamma sa alltid: lär dig livets stora gåta: älska, glömma och förlåta. Jag tror hon hade helt rätt.

Ikväll kommer jag ihåg hur mycket jag älskade min mamma. Sedan Hugo kom till världen har den stora saknaden kommit med dunder o brak. Det är fyra år sedan hon dog, men sorgen känns plötsligt alldeles färsk.

Ikväll förlåter jag också allt som jag inte får. Och så glömmer jag amnungshetsen för en stund o önskar frid över ömmande mjölkpumpar. Barn klara sig också utmärkt på bröstmjölken på flaska samt ersättning!

Sov sött!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s