Naimagung

Det finns något speciellt över syrrans sätt att vagga barn. Hon håller dem tätt, tätt intill kroppen. Hon snusar dom på hjässan. Hon rör sig sakta. Och kanske det viktigaste av allt: hon utsöndrar och genomlyser allt med massor av närvarande kärlek. Barnen somnar som små trygga stycken ganska direkt. O somnar de inte så har de fått en fantastiskt mysig stund i alla fall!

Det är ett riktigt Naimagung. Lilla Hugo har nu också fått uppleva det samma dag som sin 4 veckors kontroll. Naimagung med 4280g bebis fördelat på 54 cm. Det går verkligen ingen nöd på den här bebisen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s