Frågar du mig? Gabriella är mitt val

Gabriella Granditsky Svensson. Det är mitt val till borgarråd i Stockholm nu när Carin Jämtin har lämnat sin plats till förfogande. Gabriella Granditsky Svensson är helt rätt för Stockholm, för framtiden och för socialdemokraterna.

Gabriella har det där som man söker efter i en ledare på 10-talet. Vi söker en ledare som kan formulera vår politik som kan säga vad hon vill, som kan driva progressiv politik, som vågar utmana våra liv i bekväma boxar för att kunna skapa ett hållbart, trovärdigt och jämlikt samhälle. Som vet vad frihet och solidaritet betyder. Som förstår att det handlar om ansvar och mod att våga ha ansvar för varandra. Gabriella är också ung, smart och ödmjuk. Hon vågar ta i och vågar utmana rådande hegemonier. Hon kommer, jag lovar, vara synlig på gator och torg och göra det bästa hon kan för att ge medborgarna en riktigt trovärdig röst för vad Stockholm och Sverige behöver. Ett bästa som kommer räcka hela vägen mot ett solidariskt, ekonomiskt välmående och jämlikt Stockholm!

Gabriella kommer också att bli en god ledare och chef. Hon har kvaliteter som behövs för att klara också det. För visst är det så att politikens innehåll och integritet är ett viktigt ben för en ledande politiker, men det andra viktiga benet är ledarskapet för att leda en organisation som skall kunna förverkliga de visioner och de strategier som dras upp för framtiden. För att göra det behöver man ett tydligt ledarskap med klara mål och en chef med ett stort människohjärta och som kan att vårda sina relationer. Det är så man kan göra verklighet av sina politiska visioner. Genom sina medarbetare och genom sina medlemmar och väljare. I Gabriella har vi den förebilden.

Gabriella är mitt val. Så enkelt är det.

Läs hennes egna tankar och visioner: Vi måste bygga ett bättre Stockholm

Fler länkar:

Nyheter och artiklar om Gabriella:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s