Slutsålt!

Då var det slutsålt med lägenheter för mig. Vår fina underbara lägenhet låg ute ett par dagar och några timmar och sedan var den såld. Budgivningen tog 15 minuter exakt. Den låg 4 dagar på Hemnet. Den tog många timmar att få så fin som den är nu. Men oj vad mycket fint och roligt som vi har haft här! Här har vi delat livet och levt tiden ann. Här har Ebba lärt sig läsa, Hugo tagit sina första steg och Per friat på balkongen. Här tog vi också de första staplande stegen efter att mamma förlorat sin kamp mot cancern. Här hade hon och pappa varit och hjälpt oss renovera då vi flyttade in. De byggde Ebbas säng och de tapetserade vårt sovrum och fixade med vår förvaring. När vi renoverade andra gången, förra året, så fann vi att mamma skrivit ”Lena och Bosse” under en av garderoberna som de satt in. Man ser fortfarande spåren efter hennes snirkliga handstil. Som en mycket kärleksfull runa!

Igår skrev jag på kontraktet. Och fick träffa det par som skall flytta in här. Helt fantastiskt fina och gulliga personer! Gick rakt in i hjärtat. De hade letat ett tag men inte funnit en lägenhet som för dem hade allt. Det hade våran tyckte dem. Dessutom stämde bilderna som vi lagt upp med verkligheten – det var tydligen  ovanligt. Det gjorde mig superstolt. Jag känner att jag är stolt över det här hemmet, men nu lämnar jag det vidare. Till annan som flätar sina livstrådar. Till annan som förhoppningsvis kommer vara helsåld på livet på Hjalmar Brantingsgatan 25.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s