Sommarstek

Det är vackert väder. Men lite moln i sinnet. Sommartid o nervarvning tycker jag är lite jobbigt. Det är svårt att släppa taget. Det är svårt att helt o hållet veta hur jag ska bete mig när jag är LEDIG. Vad gör man då?

Detta har varit ett tema länge för mig. Jag är en sådan där visionstyp med svårt att inte gå o klura på saker eller gå fullt in i något. Arbete o engagemang faller sig så naturligt för en sådan som jag. Planlöst ledighetsdriv – inte lika enkelt.

Utmaningen är dels att stå ut med det lite melankoliska nedtrappningssymptomet på ”första dagarna på semestern” psyket.

Andra utmaningen är att växla fokus från vision o fix för jobb o annat till fokus på mig o mina relationer. Till mig själv, till livet, till tid o semester o till alla fina människor i min direkta närhet o lite längre bort.

Energin jag har är svår att bli av med, men den mår gott utav av fokuseras o disponeras på andra sätt.

Jag tror jag skall börja öva på detta genom att steka lite. En riktig utmaning för en sådan rastlös typ som mig.

Det är inte synd om mig. Det är bara semester!

20110629-151348.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s