Sommarvänner

20110721-123612.jpg

Två tillsynes olika individer som finner varandra. Det skulle  kunna vara rubriken på en berättelse eller betraktelse om dessa två som äter, sover, leker, busar, slåss, slappar och knycker mat från små herrar på ett år. De är hundar, men ändå inspirerande.

Den store väger nästan 5 ggr den lilles storlek. Den svarte är född 2006. Den vite 2010. Den ene tror han är störst o äger värden. Den andre är störst men har missat att han för länge sedan lämnat valpstadiet. Ständigt leksugen. Vår finaste pudel Vigo!

Ja Wilson o Vigo kommer följas åt, inte minst under somrarna. Wilsons namn kommer för övrigt med inspiration från dr House vän o följeslagare James Wilson. Eller med inspiration från filmen Castaway där Tom Hanks enda vän blir en vollyboll vid namn Wilson.

Vänskap är inte att leka med. Det är sann livskvalite!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s