T+13: OSavslutning, mod och närvaro

20120812-233942.jpg

Ikväll avslutas OS i London. Jag kan tycka att OS alltid borde vara i London och att SVT alltid skulle sköta våra sändningar. Bosco borde alltid få designa truppkläder för tittarnas nöjes skull (Spanien och Ryssland bland annat). George Michael borde alltid sjunga i finalen. Det enda som det borde få finnas lite mer utav är friidrottstalanger i Sverige. Det får vi se fram emot till Rio 2016 – och att RGB får rida hem ett guld!

8 medaljer är ett bra facit för Sverige. Handbollsmedaljen krönte den svenska osinsatsen på ett utmärkt sätt. Det är riktigt vasst att ge Frankrike den match som de fick. All heder till deras vinst av Silver! För jag tycker att de vann ett silver – inte förlorade ett guld.

Visste ni att det viktigaste som handbollslagets coacher vill att spelarna skall ha inför en match är mod. De skall våga spela som om matchen är vilken match som helst. Det är lätt som spelare att låta sig påverkas av sammanhanget, motståndarnas status och yttre omständigheter. Därför krävs det mod att bara gå in och ge det bästa man har. De har också berättat om att laget har en speciell moralisk kodex just nu. Man vill det bästa för varandra och det bästa för laget. Det är schysst med den här typen av vinnarskalle och självförtroendehöjande inställning. Övertygad om att den förde laget så långt som till finalen. Den inställningen skall jag ta med mig imorgon när jag har vår stora grandfinal på niomånsders väntan. För imorgon sätter vi igång förlossningen!

Förutom mod och att vilja göra mitt bästa tillsammans med bebis och Per så skall jag ta med mig närvaro. Mod, lugn och närvaro. Ett oslagbart recept som kommer göra min upplevelse bra tror jag och som kan mota oro och nervositeten i grind.

Förhoppningsvis blir det inte ytterligare ett blogginlägg, utan att detta blir det sista i denna långa rad av inlägg på temat väntan. Det kan också vara så att det ändå är ett par dagar bort innan vi får träffa vårt lilla gryn och äntligen se vem denna person är! Låt oss hoppas att stjärnorna vill att den 13 augusti 2012 blir födelsedag för liten, efterlängtad familjemedlem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s