5 fingrar

Fem fingrar ska skydda dej
Ett är månen
Ett är solen
Ett är polstjärnan bak´ molnen
Ett är hopp och ett är tro
Handens fem fingrar
Vaggar dej till ro

I morgon är det dop för Ruben. Så fint! Då ska vi inte bara ha en fantastisk fin ceremoni i Stora Sköndals kyrka utan också en grym dopfest här hemma. Peter LeMarcs sång Handens fem fingrar ska få rama in dagen. Inte bara för att det är en fin sång, utan också för att han betytt mycket för oss genom sina låtar.

Dagarna därpå ska vi fira bästa Hugo som för nu tre år sedan kom till vår famn! Denna guldklimp bland klimpar. Charmtroll bland troll. Ljuvligheter bland det bästa. Det är en rikedom att få dela livet, om än sömnlöst, med dessa pojkar. Det fina som de ger tillbaka är värt all tålamod, uppfinnelserikedom och uppe-sittar-nätter som de kräver.

Du är mitt kött och blod
Du bär ett dyrbart namn
Och min kärlek
Utan villkor

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s