SD politiker i ett träsk där de hör hemma

SD politiken är rasistisk och företrädarna har tvivelaktig moralisk kompass pga sin fascistiska människosyn och grundvärdering.

Riksdagsman, ekonomisk talesperson och Sverigedemokraterna Erik Almqvist slutar på sina poster efter rasistiska och sexistiska uttalanden – men vill stanna i riksdagen. Eriks uttryck, som finns att läsa på Expressens sida, -Hora, blatte och babbe, osvensk och svenskfientlig. -Det är mitt land, inte ditt. Det fäller avgörandet. Almqvist förklarar med alkoholpåverkan, ilska och uppdämd vrede. Han beskriver sig som då 2010, utsatt som sverigedemokrat. Förklarar det?

I intervju i P1s studio ett beklagar han att det kommit ut nu, när han städat upp sig. Han vill framställa sig själv som någon som genomgått en metamorf.

Men fungerar det verkligen? Minns vi inte film från en finlandsfärja? Minns vi bilder från interna möten? Är det inte så att vi kan anta att fler SD företrädare har samma händelser i sina liv med sig? Glöm inte att Erik Almqvist så sent som igår förnekade allt till expressen. Det är uppenbart för mig att strategin om att dölja sina riktiga åsikter genom att arbeta med styrande kommunikationsplaner endast finns för att lura folk att rösta och ge dem med rasistiska, invandrarfientliga värderingar politiska plattformar.

Bagaget som Almqvist med flera har är inte förenligt med en riksdagsplats. En riktig avbön i min bok är inte terapi och smoothtalk. Det som är en avbön på riktigt är att lämna partiet och visa i handling att man lämnat åsikterna.

Nä, denna sörja hoppas jag förtydligar för alla dem som går på SD politiska program. Vi vill inte ha sådana politiska företrädare i svensk riksdag.

Sverige behöver något bättre!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s