När Ulf och Johan kommer till tals är det dags för slutet för Alliansregeringen

Man är helt enkelt less på regeringens politik som bara handlar om ”sifferexercis och ordning i finanserna” om man får tro Ulf Lundell och Johan Norberg. Enligt den sistnämnde verkar det som om det är regeringens kraft- och visionslöshet och oförmåga att lösa bostadsbrist och arbetsbrist för unga som är deras främsta fall.

I det fallet är Johan och SSU helt överens. SSU menar, att om är det något som Alliansens skall hållas ansvariga för, så är det deras misslyckade politik för unga; för de ungas möjlighet till jobb, bostad och utbildning och med det; deras möjligheter till att starta sina vuxna liv på ett schysst sätt som anstår ett samhälle som vårt (förutom lögnerna runt Nuon och lite annat). 

Den förstnämnda är citerad av den sistnämnda och när Ulf Lundell själv kommer till tals så visar han i praktiken att nu får det vara nog. I augusti drog hans turné igång som aktivt är emot Alliansens fortsatta maktinnehav. Tack och amen, nu får det vara bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s