Energiboost i valrörelsen efter lunch om något helt annat

Också i en valrörelse äter man lunch och får en kort paus i det annars mycket hektiska tempo som en högre tjänsteman i den politiska världen har just nu. Ibland blir dessa luncher det där andningshålet, perspektivet och förankringen till verkligheten som skapar de bästa förutsättningarna för att fortsätta arbeta för stordåd. En sådan lunch hade jag idag. 

Efter en timme med Jennie från Poolia (kundmöte tror jag hon rubricerar mötet om någon undrar :)) diskuterandes allt från medarbetarskap, introverta- och extroverta personer, clean-desk policy, rekrytreingens ädla konst, chefens oundvikliga fokus på människors hela livssituation (vill du inte det och gillar du det inte så ska du inte vara chef) och det fantastiska i att få leda andra människor i verksamhet och utveckling. Ja efter en sådan timme är jag helt redo för att växla upp och jobba hårt ett par timmar till. Känner mig djupt bekräftad i det jag gör och det jag är bra på. Det är väldigt gott att veta det. 

Min eftermiddag kommer att ägnas åt att ringa väljare och knacka dörr samt förbereda helgens besök i Västsverige för ytterligare kampanj för socialdemokratins valvinst. Med en energiboost i ryggen är det enkelt att lägga i nästa växel i valrörelsen. 10 dagar kvar.

Love!

Louise 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s